Rubriky
Módní trendy

Nemám co na sebe

Módní šatyAsi to znáte – situace jak vystřižená ze špatného filmu. Je ospalé ráno a vy stojíte před otevřenými skříněmi snad už 20 minut. Na podlaze se kupí hromady svršků, které oblékáte a zase svlékáte v touze vybrat správné oblečení pro náročný den či večírek s přáteli. Pořád to není ono! Od přeplněného šatníku nakonec zase odcházíte v černém svetru a s pocitem, že nemáte vůbec nic na sebe. Máme pro vás pár nápadů, jaké módní poklady si pořídit a jak je stylově kombinovat!

V jednoduchosti je síla

Vsaďte na jednoduchý základ vaší garderoby, který lze velmi snadno kombinovat. Neměla by vám chybět jednobarevná tunika, bílé a černé triko, i kvalitní sako, které dodá vaší osobnosti glanc. Sázejte také na jednoduché dámské šaty různých délek. Nezapomeňte na klasické koktejlky. Základem jsou také skvěle padnoucí džíny. Pořiďte si propracovaně funkční kabát s nádechem elegance a zároveň si dopřejte sportovní pohodlí v podobě bundy s kapucou. Stále mějte na paměti, že toto oblečení by mělo být jednobarevné, jednoduše střižené a kvalitně zpracované. Vaše bezradné pohledy do skříně budou díky těmto univerzálním kouskům minulostí.

Nebojte se odvázat!

Tak, a po nákupu střízlivých, avšak nepostradatelných modelů, můžete vaši módní výbavu odvážně doplnit trochou svěží hravosti. Černá barva je sice skvěle kombinovatelná, jenže její přemíra může působit poněkud nudně. Nelekejte se vzorů, kreativních detailů nebo kontrastních materiálů. Nechte svůj půvab vyniknout díky výrazným společenským šatům, saténové košili nebo extravagantnímu topu. Toužíte-li po svůdném vzhledu, spolehlivým pomocníkem se stane sexy korzet tvarující postavu. Nebraňte se tričku s vtipným designem (máte přece smysl pro humor, tak proč jej nedat najevo).

Maličkosti dělají velké věci

Vneste do vašeho stylu kousek francouzského šarmu a udělejte si radost zajímavými doplňky. Udělají vám neocenitelnou službu. Hezkou šálou nebo čepicí (v kurzu jsou opět bekovky všech barev a vzorů) přilákáte vždy zaslouženou pozornost okolí. Vsaďte na nápadité šperky. Zářivá bižuterie dodá vašemu modelu zcela nový rozměr.

Trendy jako inspirace

Sledujte módní trendy, nenechte se jimi však nekontrolovatelně unést! Hitem jsou leopardí vzory, ale pro vás by byl leo kabátek až příliš extravagantní? Buďte vynalézavá a vyzkoušejte tygří dravost na doplňcích – čepici či kabelce! Ať už je moderní cokoli, hlavním kritériem při výběru oblečení musí být vaše osobnost. Jen vy sama víte, v čem se cítíte opravdu dobře.

Úklid ve skříni, pořádek v hlavě

Pohrajte si s vaší garderóbou! Seřaďte věci podle barev, stylů nebo ročního období. Oceníte praktické malé přihrádky, kam uložíte prádlo, šátky, pásky apod. Uspořádaný šatník získá přehlednost a vaše bezradné pohledy do skříně se stanou minulostí.


Služby a produkty zde prezentované nelze objednávat na tomto webu. Kliknutím na příslušné propagační odkazy přejdete do e-shopu prodejce, kde můžete učinit objednávku.
Podmínky užití webu | Ochrana osobních údajů | Zásady cookies