Rubriky
Módní trendy

Výběr večerních šatů o Vás leccos napoví

Večerní šaty

Plesová sezona je v plném proudu a Vy stále váháte, zda si máte vzít ty samé šaty, tak jako každý rok, nebo se letos odvážíte vyjít v něčem jiném. Neváhejte! Zkuste se alespoň jednou poddat svým pocitům a snům a vyberte si ty Vaše vysněné …

Jak na nákup společenských šatů?

Nemusíte utrácet desetitisíce korun, jděte na to rozumně. Popřemýšlejte o tom, k jakým dalším příležitostem byste šaty mohla využít.

Černá klasika

Pokud navštěvujete jeden ples ročně, volte nadčasovou dlouhou černou róbu. Šaty užijete několik sezon s obměnou šperků a dalších detailů, které jsou pro celkový vzhled nesmírně důležité.

Na muže budete působit jako magnet…

…jestliže si k těmto černým šatům vezmete ohnivě červené střevíčky, psaníčko a náušnice a připnete si na rameno rudou brož ve tvaru růže. Žádný muž Vás jistě nepřehlédne. Budete neodolatelná a zaručeně sexy.

Luxusně oděna od hlavy až k patě…

…budete, pokud zvolíte doplňky s jemným štrasovým zdobením či klasickými perlami. Rázem se z Vás stane dáma hodna obdivu pro svůj skvělý vytříbený vkus.

Jasné barvy

Pokud se nebojíte barev, jistě víte, co chcete. V dnešní době je na trhu mnoho druhů barevných šatů s asymetrickým či klasickým střihem. Pokud se chystáte na ples vyrazit v něčem nepřehlédnutelném, může se stát, že se v těch samých šatech, možná v jiné krásné barvě, objeví na plese jiná žena. To bychom Vám nepřáli. Je proto důležité vědět, kde si šaty vybrat.

Protože víme, jak je tato situace pro Vás nepříjemná, máme od každých večerních a společenských šatů jen několik kousků. Výhodou barevných šatů je jejich širší využití. Můžete si je vzít na ples, jinou společenskou událost či na svatbu. Jsou vyloženě multifunkční.

Nejste šatový typ?

Nevadí, ba právě naopak! Budete se lišit, tudíž budete vidět. Doporučujeme společenské topy a korzety, které můžete doplnit dle svého vkusu – dlouhou či krátkou sukní.

Zajímavým společenským topem můžete ozvláštnit i Vaše deset let nenošené černé koktejlky, které se Vám už zdály fádní, ale z nostalgie jste si je nechala.

Korzety jsou skvělým pomocníkem na zakrytí drobných nedostatků. Po Vánocích Vám možná trošku narostlo bříško…nic se neděje, korzet to zachrání a nebude nic poznat. Korzety však nevykonají práci jako kdybyste cvičila půl roku pravidelně v posilovně.

Výběr šatů není jednoduchá věc, proto se na nákup musí jít s rozmyslem.

Několik rad na závěr

  • Jste-li štíhlá, ale trápí Vás malé poprsí, vezměte si push -up podprsenku bez ramínek a oblečte si šaty jednoduše střižené šaty bez ramínek. Budete krásná, budete svá.
  • Nevíte, jak zakrýt větší bříško? Doporučujeme šaty empírového střihu. Pod ňadry jsou přestřiženy a odtud je vypracovaná nařasená sukně, kde žádné nedostatky vidět nebudou.
  • Jste-li plnější pevné postavy s bujným poprsím a nevadí Vám obepnuté šaty, zvolte hluboký výstřih, který jistě upoutá pozornost nejednoho muže.

Tipů, jak si vybrat ty správné šaty, je mnoho. Při výběru mějte neustále na paměti, že vybrané šaty budete nosit Vy sama. Ve společenském oděvu, ať už je jakýkoliv, se musíte cítit dobře.

Pokud s výběrem večerních šatů váháte, můžete pro inspiraci nakouknout sem.


Služby a produkty zde prezentované nelze objednávat na tomto webu. Kliknutím na příslušné propagační odkazy přejdete do e-shopu prodejce, kde můžete učinit objednávku.
Podmínky užití webu | Ochrana osobních údajů | Zásady cookies