Rubriky
Módní trendy

Rozevláté jarní trendy

Jarní šatyChladný zimní vítr už nemá příliš šancí dostat se pod kabát, který vám celou zimu pomáhal bojovat s nevlídným počasím. Sluníčko se už nesměle začíná probojovávat přes smutná mračna. A vy se těšíte, až tlusté bundy poputují někam hodně hluboko do skříně. A i váš šatník už se určitě třese nedočkavostí, až jej osvěžíte novými kousky. Uvažujete o něčem svěžím, mladistvém, veselém? Tak v tom případě gratulujeme, vaše úvahy přesně korespondují s jarními trendy.
A jaké oblečení se vlastně bude nosit? Jaké módě bude letošní jaro přát? Pojďme si to všechno pěkně popořádku povědět.

Volají vás volány

První jarní sluníčko by mělo svítit na vaši sukni a halenku s volánky či mašlí. Sezóna se ponese v duchu vrstvení a volány v jakékoli podobě vás příjemně hravě naladí.

Black and white do sběru?

Kdepak! Tato tradiční kombinace rozhodně nepatří do starého železa. Naopak, košile, tuniky, šaty v nadčasové bíločerné klasice se vám budou perfektně kombinovat s výraznými barvami, které jsou jarně letním hitem.

Čáp ztratil čepičku, měla barvu barvičku…

Znáte tuhle barvami hýřící dětskou říkanku? Tak ta zřejmě vklouzla do mysli snad každého módního návrháře udávajícího trendy, protože barvičkami se to tuto sezónu bude jenom hemžit. Zelená, oranžová, červená, žlutá, sytě růžová – zazáříte. Pestrá paleta barev je pro ženy vyznávající colorovou střídmost vyvážena pastelem. Losově růžová, šedá, písková, krémová, šeříková – to jsou barvy, s nimiž letošní jaro nešlápnete vedle.

Modrá je dobrá

Zvláštní kapitolu tvoří modrá barva. Návrháři s ní nešetřili a udělali dobře. Nosí se nebesky modrá, námořnická i kobaltová modř. A neznamená to, že se při použití modré musíte vejít do jednobarevné jednoduchosti. Zmodrejte klidně díky batice, proužkům nebo drobným kvítkům.

Mrkev jenom k obědu

Nosí se mrkváče. Ano, je to tak. Mrkvový tvar na kalhotách pamatují naše maminky (babičky), a zdá se, že jim neunikneme již druhou sezónu ani my. Pořiďte si kalhoty mrkvového střihu anebo si dejte mrkev raději jen k obědu.:)

Po práci legraci

Tak s tímto heslem můžete směle vkročit do letošního jara. Čekají na vás totiž zábavné puntíčky, proužky, třešničky, srdíčka, motýlci, kočičky – až se vám z toho všeho možná trochu zatočí hlava. Veselé potisky na tričkách, šatech, ale třeba i jarních bundách převálcovaly nudně pečlivé abstraktní vzorky. Zkuste jít ve veselém oblečení třeba i do práce…Doufejme, že tam pak bude mnohem větší legrace :).

Hippies, děti květin

Ať už se chystáte protančit večer, jdete do práce nebo do kina, užijete šaty a sukně především v délce ke kolenům. Překvapivě rafinovaně budou však na jaře působit také dlouhé rozevláté romantické sukně a šaty ála hippies. Oblékejte se tedy spontánně jako hippies, ale s volnou láskou to nepřehánějte 🙂

A co si pořídíte z letošních trendů na jaro vy?

Krásné a veselé jaro vám všem přeje butik Radost.


Služby a produkty zde prezentované nelze objednávat na tomto webu. Kliknutím na příslušné propagační odkazy přejdete do e-shopu prodejce, kde můžete učinit objednávku.
Podmínky užití webu | Ochrana osobních údajů | Zásady cookies