Rubriky
Módní trendy

Módní trendy – léto

Letní trendy oblečeníSe stoupající teplotami roste také naše chuť vnést do šatníku teplý vánek inspirovaný nejnovějšími módními trendy. Letos se máme nač těšit! Letní móda je hravá, nekomplikovaná, symbolizující radost z léta, sluníčka, nových zážitků. Trička, topy, šaty, tuniky…zkrátka veškeré oblečení letošní sezóny evokuje volnost, nevázanost, styl ulice v kontrastu se smyslnou exotikou…

Krajka už není jako od babičky

Nové krajkové pojetí nesahá do dob dávno minulých, ale krajkové oblečení je cool, stylové, módní, rafinované! Noste krajky třeba podle nálady či příležitosti, ale určitě je noste. Jste-li sportovnější typ, pořiďte si krajkový top s boxersky vykrojenými zády. Máte-li ráda romantiku, budou se Vám líbit krajkou lemované tuniky a šaty. Návrháři dobře ví, že krajka je symbolem ženskosti, proto se k ní stále vrací…krajková móda a oblečení je krokem kupředu, nemůžete šlápnout vedle!

Francouzská móda včera, dnes a zítra

Máte pocit, že „tohle“ už tady bylo? Jistě, inspirace francouzským šarmem tu byla, je a vždycky bude. Módní tvůrci určující sezónní trendy ví, proč tak rádi loví inspiraci ve francouzských vodách. Téměř každé léto se noří do pomyslných francouzských toků, aby znovu a znovu chytali do svých sítí tu nejzajímavější inspiraci prodchnutou stylovým šarmem Pařížanek. Ptáte-li se, jaký úlovek nám návrháři naservírovali tentokrát, vězte, že zůstali sedět na pobřeží Seiny a rozhodli o námořnickém stylu, který bude letos vévodit pohodlnému oblečení. Červená, modrá, bílá by Vám v šatníku neměly chybět. Pruhy jsou samozřejmostí a měly by zdobit trička, sukně i tuniky.

Zvířecí farma

Zvířecí vzory hrají prim hlavně v kombinaci s jemnými šifónovými materiály. Inspirace Afrikou Vás nezklame; zvláště sexy zvířecí potisky působí v ultra ženských modelech. Vzdušné leopardí šaty v kombinaci se saténem a leo potiskem mají velkou výhodu – svou lehkostí Vás ochrání před slunečním žárem…jen pánům možná bude tohle léto větší hic! 🙂

Cukr a bič aneb ve znamení kontrastů

Sladce růžová v kontrastu s černou, jemně lososová proti uniformní khaki. Léto se ponese v duchu barevných vyhraněností a Vy je můžete využít ve svůj prospěch. Kombinujte něžné šaty nebo tuniky s klasikou jakou jsou černé pouzdrové šaty, úzké džíny nebo černé kraťasy.

Barvy jako jsou tmavě šedá, černá, tmavě modrá, červená významně podtrhnou Vaši osobnost s luxusní pudrovou, meruňkovou, jemně růžovou, bílou a lososovou.

Rozkvetlý sad

Letní šaty s květinovým vzorem jsou naprostým hitem! Nezáleží na délce, budou se nosit minišaty, dlouhé šaty i šaty v délce ke kolenům, jedno však budou mít společné – pestrost, barevnost a květinové potisky. Letošní letní móda je ve znamení ženskosti, a proto si nezapomeňte pořídit letní šaty s nádechem romantiky.

…Objevte kouzlo, které přináší pestré módní trendy na léto 2010! Zkuste si zahrát hru průsvitnosti a rafinovanosti letní módy a nezapomínejte, že oblečení není jen kus látky, ale je vyjádřením Vaší osobnosti, Vašeho pohledu na život…jste to VY! Létu a letní móde třikrát hurá!
… Barevné léto Vám přeje butik Radost


Služby a produkty zde prezentované nelze objednávat na tomto webu. Kliknutím na příslušné propagační odkazy přejdete do e-shopu prodejce, kde můžete učinit objednávku.
Podmínky užití webu | Ochrana osobních údajů | Zásady cookies